duminică, 24 septembrie 2017

Literatura: Florin Caracas. Despre sufletul plantelor; Gheorghe Apetroae, Sibiu

ADMIN. REVISTA ”NEGRU PE ALB” Comentariu publicat de Mircea Florin Caracas cu 3 ore în urmă
Domnilor Gheorghe Apetroae şi Ioan Grigoraş , mulţumesc din inimă pentru trecere , peniță şi mai ales pentru comentariul deosebit de profund, domnule Apetroae.
Observaţiile dumneavoastră sunt deosebit de valoroase pentru munca mea de a scoate la lumină aspecte sensibile de multe ori ignorate de oameni.
Capitolul următor la care lucrez este cel legat de suferinţa plantelor , de empatia ce ar trebui să existe permanent între om , ceilalţi oameni , animale şi plante. Chiar dacă aparent nu pot vorbi coerent, plantele pot fi înţelese printr-un alt limbaj codificat. Lacrimile plantelor de multe ori trec neobservate de oameni. Sângele omului poate fi asemănat cu seva plantelor . Într-adevăr este o întreagă infinitate a coexistenţei materiei cu spiritul , la plante doar aparent nesesizabilă , deşi s-au făcut identificări cu aura plantelor despre care am să încerc de asemenea să vorbesc la alt capitol, nu numai de empatia pentru suferinţe sau bucurii. Voi vorbi de moralitate. Cu deosebite mulţumiri pentru aplecarea asupra muncii pe care o desfăşor de aproape doi ani pe acest site , de care mă simt mai legat chiar decât Reţeaua Literară a domnului Vlaşin unde ne-am cunoscut şi unde am debutat.
Comentariu publicat de Ioan Grigoraș cu 4 ore în urmă
PENIȚĂ!
ADMIN. Comentariu publicat de Mircea Florin Caracas cu 12 ore în urmă
Comentariu publicat de Gheorghe Apetroae, Sibiu cu 12 ore în urmă la studiul întreprins de dr. ing.Mircea Florin Caracas:


”Un adevărat studiu de istorie a literaturii universale impregnat cu metafizica luminii ! Interesant! Dați-mi voie să vă felicit pentru râvna cu care cercetați registrul formelor vegetale, unde infuzia de sacru este căutată și adusă cu multă grijă din universalitate, din infinitatea coexistenței materiei cu spiritul, și pe care le identificăm ca forme finite de exprimare a trecerii (plante) cu locusuri și temporalități interesante! Gheorghe Apetroae, Sibiu. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu